18 травня 2024, субота

На оздоровлення чорнобильців Кропивницькому бракує 600 тисяч

Подільська і Фортечна районні ради звернулися до міськради Кропивницького з проханням знайти понад 600 тис. грн на оздоровлення дітей чорнобильців та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС ІІ категорії. 
Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань бюджету, передає УНН-Центр.
Як пояснив голова Фортечної районної в Кропивницькому ради Олександр Кришко, про проблему із забезпеченням родин чорнобильців путівками на оздоровлення стало відомо під час підготовки заходів до річниці аварії на Чорнобильській АЕС.
“Частково оздоровлення дітей чорнобильців фінансується з міського й обласного бюджетів, натомість кошти на оздоровлення ліквідаторів ІІ категорії не закладаються, оскільки ця категорія була виключена зі списку пільгових”, – пояснив Олександр Кришко.
Як повідомив голова Подільської райради Руслан Фросіняк, потреба в коштах на 2017 рік складає 664 тис. грн. Районні ради сподіваються, що ці кошти віднайдуть у міському бюджеті.
Під час розгляду цього питання на комісії депутати зазначили, що забезпечити оздоровлення вказаних категорій можна за кошти не лише міського бюджету, а й обласного. Відтак схожі листи будуть направлені і до Кіровоградської обласної ради.
Ілюстрація – volyn.ua
 

На оздоровлення чорнобильців Кропивницькому бракує 600 тисяч
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований