06 травня 2024, понеділок

Кіровоградобленерго: відключення пов’язані зі збереженням енергобалансу в Україні

Сьогодні у Кіровограді відбулася прес-конференція начальника Кіровоградського району міських електричних мереж Миколи Гершкула, який розповів про причини з яких  по місту та області вже декілька днів відбуваються відключення електроенергії. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
 
Як стверджує начальник електромереж у Кіровограді, дійсно з 30 листопада відбуваються відключення електроенергії по місту. Причина відключень – аварія на Запорізькій АЕС. Також він зазначив що поки триватимуть ремонтні роботи, відключення продвожуватимуться до 5 грудня.
У зв’язку цим вводяться графіки аварійних відключень. Гершкул зазначає, що «Кіровоградобленерго» до таких обмежень ставиться негативно і абсолютно не зацікавлені у цьому матеріально. Відключення є вибірковими: під них потрапляють як побутові споживачі, так і частина інфраструктури міста, окрім таких найважливіших об’єктів як обласна лікарня, дитяча лікарня, станція переливання крові, котельні та ін.
«Учора було введено 6 черг, сьогодні їх вже 10»- зазначає Микола Гершкула, -якщо ми не збережемо енергобаланс то місто відключать від електромережі автоматично.
Також начальник порадив кіровоградцям на час відключення електропостачання вимикати з електромережі усі прибори та закупити безперебійники ,бар’єри за для уникнення псування техніки та дотримуватись правил експлуатації мереж.
Гаряча лінія для звернень 15- 70 або (067) 521 – 15- 70
Графіки таких відключень можна побачити на сайті підприємства.
Кіровоградобленерго: відключення пов’язані зі збереженням енергобалансу в Україні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований