19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому під час круглого столу обговорили, яку допомогу можуть отримати об’єднані громади

Сьогодні, 25 травня, за ініціативи громадської організації «Прес-клуб реформ» у партнерстві із ГО «Місток» у Кропивницькому було проведено круглий стіл на тему «Стратегічне планування – запорука успішного розвитку громади», інформує Златопіль.
До участі у заході були запрошені як представники сформованих об'єднаних територіальних громад, так і представники територій, що лише роздумують над моливістю об'єднання. Почали зустріч з презентації можливостей, а точніше – допомоги, яку можуть надати громадам грантові організації.
Серед інших фахову допомогу та фінансову підтримку в реалізації ініціатив пропонували Олег Яременко, керівник Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, що представляв проект ЮЛИД, Інга Дуднік та ГО "Територія успіху" з проектом "ДОБРЕ", Володимир Нижник від Офісу Реформ РВ АМУ у Кіровоградській області та проект "ПУЛЬС", а також Анна Нестеренко та організація "Агенство розвитку територій".
Як зазнасили доповідачі, громадам може бути надана як консультаційна допомога, так і певна економічна підтримка окремих проектів. 
Фото – Златопіль
У Кропивницькому під час круглого столу обговорили, яку допомогу можуть отримати об’єднані громади
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований