18 травня 2024, субота

У Кропивницькому думають над пасажирськими польотами до Львова і Одеси

Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Коломійцева відбулася нарада за участі керівників окремих структурних підрозділів ОДА, керівництва ПрАТ "МААК "Урга" та Кіровоградської льотної академії НАУ. 
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Під час наради, зокрема, були обговорені питання визначення обсягів, джерел та напрямів спрямування інвестиційного ресурсу на розвиток авіаційної галузі в області, а також перспективи відновлення авіаційного сполучення Кропивницького із Одесою та Львовом. 
За результатами тривалого розгляду першого питання, заступник голови облдержадміністрації доручив департаменту інфраструктури та промисловості ОДА створити фахову робочу групу, члени якої у стислі терміни зможуть обстежити технічний стан злітних смуг аеропорту в обласному центрі та підготувати фахові пропозиції для їх введення у дію.
Стосовно авіаційного сполучення Кропивницького із Одесою та Львовом, учасники засідання погодили, що, лише після вивчення попиту на отримання такої послуги, можна конкретно говорити про відновлення польотів пасажирських літаків.
Ілюстрація – senfil.net
У Кропивницькому думають над пасажирськими польотами до Львова і Одеси
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований