19 травня 2024, неділя

Колишньою фірмою мера Кропивницького займається поліція

Поліція розслідує діяльність ТОВ "Білий Ведмідь", співвласником якої донедавна був міський голова Кропивницького Андрій Райкович. 
Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив громадський активіст, очільник руху "Під контролем" в області Дмитро Сінченко, передає Златопіль.
Як повідомив активіст, 3 березня цього року відкрито кримінальне провадження за фактами порушень ЗУ "Про запобігання корупції" та статті 22 ЗУ "Про здійснення державних закупівель" ( Обмеження щодо використання службових повноважень чи свого становища). Розслідуванням займається Управління захисту економіки Кіровоградської області Департаменту захисту економіки Нацполіції України.
– На почату року Центр медіарозслідувань "Прозоро" опублікував розслідування відносно діяльності міського голови Кропивницького Андрія Райковича, а конкртно – про закупівлі палива, в яких брало участь його підприємство. За цим фактом порушено кримінальну справу. Ця інформація стиала нам відома буквално кілька днів тому, – повідомив Сінченко.
Нагадаємо, як повідомляв "Центр медіарозслідувань "Прозоро", фірма, до засновників якої входив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, махлювала із цінами на бензин для комунальних підприємств. Наразі Райкович, після резонансу навколо даного підприємства, покинув склад його засновників. 
За словами активіста, наразі за результатами роботи руху "Під контролем", відкрито 3 кримінальні провадження, що тим чи іншим чином стосуються корупції в органах влади. Роботу в цьому напрямку активісти руху продовжуватимуть і надалі.
Фото – Златопіль та Гречка
Колишньою фірмою мера Кропивницького займається поліція
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований