28 квітня 2024, неділя

Автобуси, які купили в Кропивницький за майже 70 мільйонів, спроектовані 20 років тому

20 автобусів, які за майже 70 мільйонів гривень закупила міська рада Кропивницького для КП "Електротранс", були спроектовані 21 рік тому. 
Про це повідомив сам директор КП "Електротранс" Олександр Луценко, інформує Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
За словами комунальника, попри те, що закуплена модель автобусів була спроектована в 1996 році, на автобусах будуть встановлені сучасні комплектуючі, які відповідають стандартам для громадського транспорту ООН.
– Хоч модель МАЗ-103 486 спроектована у 1996 році, автобуси які ми купуємо будуть оснащені найсучаснішими комплектуючими, – цитує Олександра Луценка офіційнийи портал міської ради. – Їх розпочнуть збирати і закуповувати елементи лише після нашої проплати авансу. На всіх автобусах передбачається найновіша модель дизельного двигуна “Мерседес” класу “Євро-5" та автоматична коробка передач «Allison» американського виробництва. Автобус має низьку підлогу висотою 370 міліметрів. Таку висоту має 70% площі підлоги, що повністю відповідає параметрам, затвердженими для громадського транспорту в ООН. Звичайно, можна знайти і моделі зі 100% низькою підлогою, але за це необхідно додатково платити. Висота підлоги зумовлена маркою мостів: відповідно, ціна зросте приблизно на один мільйон гривень на кожному мості.
Загальна вартість закуплених автобусів – 69 мільйонів 579 тисяч 900 гривень. Цікаво, що автобуси почнуть збирати тільки тоді, коли міська рада заплатить 70% від цієї суми. За словами Олександра Луценка, після проплати 70% від суми автобуси будуть збирати на зводі 3 місяці.
Фото – з сайту КМР
Автобуси, які купили в Кропивницький за майже 70 мільйонів, спроектовані 20 років тому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований