15 травня 2024, середа

У Петровому до кінця року відремонтують центральну районну лікарню (ФОТО)

Під час робочої поїздки до Петрового, заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Коломійцев побував у центральній районній лікарні. 
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
У медичному закладі він перевірив хід ремонтних робіт у харчоблоці дитячого відділення, що ремонтується у рамках проекту голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка «Здоров’я наших дітей».
Андрій Коломійцев пересвідчився, що як в їдальні, так і на кухні дитячого відділення проведений значний обсяг робіт, зокрема, укладено новий кахель, вкрито ламінатом підлогу. Наразі, залишилося лише встановити у приміщенні нові меблі.
Окрім того, посадовець ознайомився з ходом робіт у санітарному блоці, пологовому та частині терапевтичного відділення медзакладу. Усі роботи тут планується завершити вже до кінця 2017 року.
Варто зазначити, що ремонтні роботи у Петрівській ЦРЛ здійснюються за рахунок коштів з районного бюджету та допомоги, що надається у рамках Угоди про соціально-економічне партнерство між Петрівською райдержадміністрацією, районною радою і ПрАТ «ЦГЗК».
Фото – Кіровоградська ОДА
У Петровому до кінця року відремонтують центральну районну лікарню (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований