19 травня 2024, неділя

Депутати Кропивницького не підтримали доповнення до Програми розвитку дорожнього господарства

Після пів року обговорень, доопрацювань та критики, депутати міськради так і не погодили Програму розвитку дорожнього господарства та безпеки руху у місті Кропивницькому на 2017-2021 роки. 
За даний проект рішення проголосував 21 з 26 зареєстрованих у сесійній залі депутатів, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Відповідно до тексту документу, за 5 років на дану Програму планувалось витратити 466 мільйонів 332 тисячі гривень. Найдорожчими передбаченими у програмі об’єктами мали стати капремонт дороги по проспекту Інженерів за 25 мільйонів, капремонт автодорожнього мосту по вулиці Кропивницького за 10,8 мільйонів та капремонт автодорожнього мосту по вулиці Київській який вартуватиме місту 9,6 мільйонів гривень. Ще 9,8 мільйонів планували витратити на відновлення та нанесення нової розмітки на вулицях міста, а 7,5 мільйонів на утримання світлофорних об’єктів. 
Тим не менш, депутат Валентина Яремчук повідомила про непогодження даного проекту рішення на профільній депутатській комісії. Підтримали колегу й депутати Сергій Капітонов та Михайло Демченко, які згадали про ряд об'єктів, що так і не потрапили до списку на проведення ремонту.
Фото – Златопіль
Депутати Кропивницького не підтримали доповнення до Програми розвитку дорожнього господарства
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований