18 травня 2024, субота

Завтра в Олександрії запустять безконтактну оплату за проїзд

ПриватБанк спільно з приватними підприємцями Юнак В.А., Сізов С.А.,  Міщенко Ю.Я. та за підтримки мерії м.Олександрії, вперше в Кіровоградській області, повідомляють про запуск технології, яка дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті.
Офіційний урочистий запуск оплати проїзду через QR-код за участі заступника мера м.Олександрії Л.В.Давиденко, заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку О.В.Пасічніченко відбудеться 4 липня о 10.00 год за адресою: м.Олександрія просп.Соборний,59 (площа перед мерією).
Для впровадження цієї технології місту не потрібні жодні витрати на додаткове обладнання. ПриватБанк бере на себе витрати по виготовленню, розміщенню стікерів з QR-кодом та проведенні навчання контролерів. Крім того, користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку.

Ілюстрація – ПриватБанк
 

Завтра в Олександрії запустять безконтактну оплату за проїзд
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований