25 квітня 2024, четвер

На дороговартісне обстеження учасників АТО Кіровоградщина спрямувала додатково 2 мільйони

Під час апаратної наради директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської  ОДА Олександр Догаров проінформував про реалізацію Обласної комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2014-2020 роки.
Про це пише Златопіль із посиланням на Кіровоградську ОДА.
Він зазначив, що для реалізації даної Програми на 2017 рік з обласного бюджету передбачено 2,6 млн.грн., у тому числі на виплату одноразової матеріальної допомоги – 600 тис.грн, придбання путівок на сімейний відпочинок 1,5млн.грн., санаторно-курортне лікування — 500 тис.грн.
За словами Олександра Догарова, програма постійно оновлюється і нещодавно до неї були внесені зміни, якими передбачено додаткові 2 млн грн. на високовартісне обстеження учасників АТО. Ці кошти будуть спрямовані на діагностику гепатититів В і С, гормонів щитоподібної залози, ВІЛ-інфекції, а також на коронаровентрікулографію, МРТ та СКТ.
– Досить активно у напрямку соціального захисту даної категорії осіб працюють і території. На ці потреби місцевими програмами передбачено більше 400 млн. грн. За 5 місяців поточного року уже використано 4,5 млн., – повідомив посадовець.
Фото – Златопіль
 

На дороговартісне обстеження учасників АТО Кіровоградщина спрямувала додатково 2 мільйони
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований