26 квітня 2024, п’ятниця

Голова ОДА: нинішнього року мусять закінчитися ремонти обласної дитячої лікарні та казарми третього полку

У питанні завершення ремонту казарми в третьому полку спеціального призначення має бути поставлена крапка. Таке доручення дав на апаратній нараді голова облдержадміністрації начальнику управління капітального будівництва Сергію Проненку, нагадавши, що, за домовленістю, ремонтні роботи мають бути завершені в серпні.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Кошти для проведення необхідних робіт передбачені, тому цього тижня слід завершити діалог з підрядником (оскільки виникли певні нюанси), відпрацювати проблемні питання, підписати відповідні документи і встановити жорсткий графік робіт, зазначив голова ОДА.
Також Сергій Кузьменко повідомив, що у разі достатнього фінансування нинішнього року можна буде повністю завершити всі заплановані на території обласної дитячої лікарні роботи, зокрема і будівництво приміщення для нового сучасного рентген-апарата.
Голова облдержадміністрації сподівається в даному питанні на підтримку депутатів обласної ради (підрядник уже розпочав будівництво приміщення за власні кошти), а також доручив керівнику управління капітального будівництва Сергію Проненку підготувати необхідні документи для звернення до законодавців з проханням внести зміни до бюджету і надати цільове фінансування для зазначеного об’єкту.
Це дасть можливість не лише завершити ремонтно-будівельні роботи, а й закупити нове медичне обладнання, яке, лікарі, за словами Сергія Кузьменка, наполегливо рекомендують придбати уже в нинішньому році, аби можна було говорити про нашу дитячу лікарню як про найсучасніший медичний заклад, де не лише високий рівень комфортності для пацієнтів і персоналу, а й високий рівень лікування, завдяки оснащенню лікарні новітньою медичною апаратурою.
Фото – Златопіль
Голова ОДА: нинішнього року мусять закінчитися ремонти обласної дитячої лікарні та казарми третього полку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований