19 квітня 2024, п’ятниця

У міськради Помічної Держаудитслужба знайшла порушень майже на 700 тисяч

Під час ревізії міського бюджету та фінансово-господарської діяльності Помічнянської міської ради за період з 01.01.2015 по 01.03.2017 фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області виявили порушень фінансово-бюджетної дисципліни, що призвели до втрат, на суму понад 684 тис. грн.
Про це Златополю поідомили в Прес-службі Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.
Проводячи ревізію видатків на капітальне будівництво, реконструкцію та ремонт, державні аудитори виявили незаконні витрати коштів місцевого бюджету внаслідок завищення підрядниками вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт з капітального ремонту фасаду міського будинку культури, дорожнього покриття та водогону на загальну суму понад 205 тис. грн, з яких на сьогодні відшкодовано понад 108 тис. грн.
Через завищення вартості послуг з вивезення несанкціонованих сміттєзвалищ та автотранспортних послуг Помічнянська міська рада зайво витратила понад 117 тис. грн. Внаслідок несплати орендарями орендної плати за використання земельних ділянок бюджет Помічнянськоїміської ради недоотримав 102 тис. грн.
Помічнянська міська рада 2015 року заплатила за розроблення земельної документації майже 100 тис. грн, проте фактично документацію було отримано лише під час проведення ревізії.
Серед інших виявлених порушень – покриття витрат сторонніх юридичних осіб та надання в оренду майна за заниженою вартістю.
За результатами ревізії п’ятьох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім того, до об’єкта контролю застосовано дві фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.
Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.
Ілюстрація – dniprograd.org
У міськради Помічної Держаудитслужба знайшла порушень майже на 700 тисяч
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований