29 березня 2024, п’ятниця

Олександрійські комунальники віддадуть чверть мільйона на ремонт незрозуміло чого

Комунальне підприємство "Теплокомуненерго" Олександрійської міської ради оприлюднило у системі "ProZorro" договір на ремонт асфальтобетонного покриття, на яке планує витратити 250 тис грн. На що саме віддасть КП чверть мільйона незрозуміло, адже в договорі об'єктом будівництва просто зазначено "м. Олександрія", пише Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Договір на ремонт асфальтобетонного покриття КП підписало сьогодні, 17 липня, з ДП "Промбудсервісальянс-1" приватного підприємства "Промбудсервісальянс". В інформації про предмет закупівлі на сторінці в системі "ProZorro" підприємство вказало, що закуповує послугу з ремонту асфальтного покриття на суму 250 тис грн. Відповідно до ЗУ "Про публічні закупівлі", при закупці послуг від 200 тис грн замовник зобов'язаний проводити відкриті торги, однак цього разу КП просто оприлюднило звіт про укладений договір. Відповідно до річного плану, КП "Теплокомуненерго" не планувало закуповувати послуги з ремонту асфальтного покриття в місті.
У самому ж договорі підприємство вказало, що закупить у ДП "Промбудсервісальянс-1" роботи з ремонту асфальтобетонного покриття, а не послугу, що відповідно до закону дає їм можливість уникнути проведення конкурентних торгів. Однак які роботи приватна фірма виконає на чверть мільйона, незрозуміло, адже ні площі покриття, що ремонтуватимуться, ні конкретної адреси об'єкту у договорі замовник не вказав.
Власником і керівником ДП "Промбудсервісальянс-1", за даними аналітичної системи YouControl та держреєстру, є Голуб Дмитро Вікторович. Фірма була заснована в липні 2016 року як дочірнє підприємство ПП "Промбудсервісальянс", що з березня 2015 року теж очолює Дмитро Голуб.
Як неодноразово повідомляли "Наші гроші", єдиним мешканцем Олександрії з таким ПІБ є колишній гравець футбольного клубу «УкрАгроКом». Відповідно до системи "Zaкупівлі.2.0", з літа 2016 року, коли було засноване підприємство, ДП "Промбудсервісальянс-1", підписало 32 угоди на проведення ремонтних робіт на загальну суму 5,8 млн грн. Основним замовником робіт з 2016 року виступає управління ЖКГ, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради.

Скріншот – з сайту ЦМР "Прозоро"
Олександрійські комунальники віддадуть чверть мільйона на ремонт незрозуміло чого
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований