06 травня 2024, понеділок

Кіровоград: світлофори не працюють через борги?

Як ми вже повідомляли раніше, зі вчорашнього дня у центрі міста на перехресті вулиць Велика Перспективна та Гоголя вчергове за цей рік не працюють світлофори.
Як стало нам відомо, наразі усіма світлофорними об’єктами у місті завідує Державне підприємство «Кіровограді-інформ-ресурси», котре наразі має скрутне фінансове становище. Прокоментувати ситуацію в телефонному режимі нам погодився тимчасово виконуючий обов’язки директора підприємства Микола Мацько.
{youtube}v=xD-m2XStCmc{/youtube}
Враховуючи дану ситуацію, через невиплату фінансових зобов’язань міською радою, а точніше через їх фактичне «зависання» на рахунках казначейства у місті будь якої миті можуть припинити функціонувати світлофори, що призведе до транспортного колапсу. 
Начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян, однак, трагедії в цьому питанні не бачить. Посадовець погоджується – проблема з проходженням кошів через казначейство дійсно існує, проте виникли вони вже досить давно, тож і міська влада і підконтрольне ДП вже звикли працювати у подібних умовах. Відновлення роботи світлофорів у центрі міста Олександр Сергійович прогнозує на понеділок–вівторок наступного тижня. 
Ми ж у свою чергу продовжимо вивчення ситуації із світлофорним господарством міста та вже найближчим часом повідомимо читачам подробиці роботи знаного гучними корупційними схемами підприємства «Кіровограді-інформ-ресурси».
Кіровоград: світлофори не працюють через борги?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований