01 травня 2024, середа

За 4 дні в бізнесі екс-працівник військкомату отримав підряд у 200 тисяч на ремонт доріг на Кіровоградщині

Поточним ремонтом доріг двох сіл на території Грушківської сільської ради у Благовіщенському районі Кіровоградської області займатиметься ФОП, зареєстрована тиждень тому. Особа, з якою сільська рада підписала договір на проведення робіт, ще навесні працювала у відділенні комплектування Благовіщенського районного військового комісаріату.
Про це інформує Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Відповідно до оприлюдненого в системі "РroZorro" договору, поточний ремонт доріг по вулиці Наумова у с. Станіславове та на вулицях Пушкіна, Садова, Горького і Драчука у Грушківці проводитиме ФОП Рижук Віталій Олексійович. Загальний об'єм робіт становить 1018 кв.м на суму 199,994 тис грн. Згідно даних Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб, ФОП Рижук О.С. був зареєстрований тиждень тому, 13 липня, у м. Благовіщенське.
У Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування можна знайти декларацію повного тезки підприємця Віталія Рижука. Згідно неї, чоловік з таким же ПІБ працював Головним спеціалістом відділення комплектування у Благовіщенському районному військовому комісаріаті і звільнився звідти навесні (декларація подавалась перед звільненням з місця роботи 4.05.2017- Ред.).
Договір на ремонт доріг у Станіславовому та Грушківці – став першим підрядом для ФОПа, про що свідчить аналітична система bipro.prozorro.org. 
Утім це не єдиний ФОП Рижук, з яким Грушківська сільська рада підписала цьогоріч договір на проведення ремонтів дорожнього покриття. Наприкінці червня сільська рада уклала договір з ФОП Рижук Олексій Степанович на надання послуги з ремонту греблі №1 та вул. Гагаріна у Грушківці на такі ж 199,994 тис грн. Ремонтуватиме цьогоріч ФОП Рижук О.С. дороги і на території Новоселицької і Кам'янокричинаської сільських рад, що теж знаходяться у Благовіщенському районі, за що отримає близько 350 тис грн. Згідно даних Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб, ФОП Рижук О.С. працює з 2003 року, зареєстрований у Благовіщенську і, ймовірно, є батьком колишнього працівника військкомату Віталія Рижука. Олексій Рижук також займається продажем продуктів харчування. В одному з його магазинів подавчинею працює депутат Мечиславської сільської ради Людмила Недбайлюк, про що вона зазначила у своїй декларації про доходи і майно за 2016 рік.
Ілюстрація – з сайту ЦМР "Прозоро"
 

За 4 дні в бізнесі екс-працівник військкомату отримав підряд у 200 тисяч на ремонт доріг на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований