06 травня 2024, понеділок

За скільки і де продаватимуть ялинки в Кіровограді

Ялинковий базар у Кіровограді триватиме 10 днів. Цього року ярмарок стартує 19 грудня і триватиме до 30 числа. Традиційно торгуватимуть навпроти  обласного управління лісового господарства (вул. Тимірязєва, 76). Про це кореспонденту Златополя повідомила начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко.
За словами Наталії Ревенко, під час ялинкового базару планують продати близько 20 тисяч хвойних дерев. Цінова політика, говорить Наталія Ревенко, у порівнянні з минулим роком, майже не змінилася. Найпопулярніше деревце –  сосна кримська  – довжиною до 1,5 метра коштуватиме в межах 65-70 гривень, до 2-х метрів – 70-80 гривень, вище – від 110 гривень. Вартість ялини звичайної висотою до 2 метрів становитиме 90-95 гривень.
Також лісівники закликають купувати лише хвойні, спеціально вирощені до Нового року. Відрізнити їх від зрубаних браконьєрами можна за спеціальною біркою. Чіп містить штрих-код, який зафіксовано в єдиному державному реєстрі. Увівши його на сайті можна отримати всю інформацію про походження дерева. На тих порушників, хто самовільно рубатиме новорічні дерева, чекає адмінштраф у сумі 85-170 гривень та відшкодування завданих збитків (від 198 гривень, а у межах території природно-заповідного фонду – від 440 грн.).
[widgetkit id=269]
За скільки і де продаватимуть ялинки в Кіровограді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований