27 квітня 2024, субота

Готуємо дитину до холодів: що придбати на сезон осінь-зима 2017

Як одягати дитину в холодну пору? Це питання хвилює багатьох батьків, адже прогулянки восени та взимку можуть стати справжнім випробовуванням і визначать чи отримає малюк користь від свіжого повітря, чи холод йому зашкодить. Тому сьогодні, декілька ключових правил про правильний вибір одягу для дітей на сезон осінь-зима 2017-2018.
В першу чергу, батькам слід звертати увагу на якість матеріалів, з яких зроблена куртка, пуховик чи комбінезон. Зовнішня тканина одягу повинна бути м’якою, цупкою, щоб не продувалося холодне повітря, а також вологостійкою. Внутрішня підкладка має бути зшитою із флісу, натуральної шерсті, фланелю або овечого трикотажу. Таку інформацію слід знаходити на етикетці виробу, шукати в описах на сторінках інтернет-магазину або користуватися допомогою консультантів.
Також, при підборі нового верхнього одягу (асортимент який можна придбати зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/verhnya-odeghda-devvochki), слід враховувати вік дитини та її рухливість. Адже головне правило для прогулянок восени та взимку, про які повинні знати усі батьки – це дотримання правильних температур. Важливо, щоб під шаром майки, светра та зимової куртки малюк не перегрівався та не пітнів, що може легко спричинити застуду.
Тому, необхідно обирати верхній одяг, який можна швидко та легко розщібнути у приміщенні, з оптимальною довжиною – до середини стегна, а також з запасом на циркуляцію повітря та теплий джемпер. 
Важливо, щоб куртка, комбінезон або пуховик, подобалася дитині та була для неї зручною. Тому краще обирати нову річ строго по розміру, а не «на виріст». Не варто також боятися замовляти дитячий одяг онлайн, адже як відомо, в інтернеті – кількість пропозицій більша, а ціни нижчі. Також, у більшості популярних інтернет-магазинів існує функція онлайн-примірки чи безкоштовного повернення непідходящого розміру.
Так, на покупці зимового верхнього одягу, можна зекономити до -50% вартості. Враховуючи те, що сьогодні якісний пуховик, зимовий комбінезон або куртка для дитини коштує від 1500 грн. До прикладу, на онлайн-платформі Скидочник, що об’єднує усі знижки та акції від найбільших українських магазинів, супермаркетів та брендів, вже сьогодні розміщено актуальні пропозиції на осінньо-зимовий одяг для дітей на різний вік.
 

Готуємо дитину до холодів: що придбати на сезон осінь-зима 2017
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований