28 квітня 2024, неділя

Кіровоградщина: інідійські інвестори співпрацюватимуть з “Ліками Кіровоградщини”?

Учора, 22 грудня, голова обласної ради ОЛександр Чорноіваненко зустрівся з потенційним інвестором, віце-президентом маркетингової фармацевтичної компанії Euro lifecare Манішем Кумаром. У зустрічі, окрім голови облради і гостя брали участь голова постійної комісії обласної ради з питань власності, ефективного управління майна та приватизації Микола Корецький і голова правління ПАТ «Ліки Кіровоградщини» Сергій Хільченко. Про це пише офіційний сайт облради.
 
Під час спілкування голова обласної ради підтримав пропозицію щодо залучення інвестицій в область і реалізації бізнес-проекту з будівництва заводу з виготовлення лікарських засобів у промисловій зоні, що недалеко від обласного центру. Олександр Чорноіваненко запевнив інвестора Маніша Кумара, що він особисто готовий підставити плече підтримки для реалізації проекту і залучення інвестицій у сумі понад 33 мільйони доларів США.
У зв’язку з намірами інвестора відкрити спільне індійсько-українське виробництво лікарських засобів, до обласної ради надійшло звернення ПАТ «Ліки Кіровоградщини» на підставі звернення ТОВ «Конарк інтелмед» стосовно розгляду питання щодо продовження договору оренди цілісного майнового комплексу Кіровоградського обласного комунального підприємства «Ліки Кіровоградщини» терміном на 30 років до 25 жовтня 2049 року, оскільки нинішній термін оренди, який закінчується 25 жовтня 2019 року, не надає підґрунтя і гарантій для вкладення довготривалих грошових інвестицій у будівництво заводу.
Інвестиції у проект з будівництва заводу з виготовлення лікарських засобів складатимуть 33,6 мільйони доларів США, з них 30,5 мільйонів у вигляді грошових коштів, які буде вкладено у перші два з половиною роки реалізації проекту. Усього проект розраховано на 7 років, перші два з половиною роки з яких підуть на будівництво заводу і його запуск. На першому етапі на заводі працюватиме 50-70 осіб, після запуску до роботи залучать до 500 жителів області.
Питання щодо продовження оренди цілісного майнового комплексу Кіровоградського обласного комунального підприємства «Ліки Кіровоградщини» буде розглянуто на спільному засіданні постійних комісій обласної ради з питань власності, ефективного використання майна та приватизації та з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, і за результатами розгляду внесено на розгляд сесії обласної ради.
 
Кіровоградщина: інідійські інвестори співпрацюватимуть з “Ліками Кіровоградщини”?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований