27 квітня 2024, субота

Кіровоградській міськраді вдалося те, що не вдалося в Олександрії

Управління освіти Кіровоградської міськради закупить продуктів для навчальних закладів на наступний рік за завищеними цінами. Про це пишуть “Новини Кіровоградщини” з посиланням на “Вісник державних закупівель”
Як повідомляється, управління освіти міськради акцептувало пропозицію ТОВ “Укрпроддонсервіс” на постачання 350 тонн картоплі по 4,8 гривні за кілограм, 60 тонн яловичини і 40 тонн м’якоті яловичини за 59,5 та 74,5 гривень за кілограм відповідно. Акцептовані ціни пропозиції вище наведених в моніторингу цін на соціально значущі продукти. 
Згідно з даними ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців,  власником ТОВ “Укрпроддонсервіс” зі статуним капіталом у 1000 гривень є Прасол Світлана Миколаївна. За даними порталу “ОРД.юа” дане підприємство входить до фінансової групи Табалових. 
Разом з тим, управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міськради не змогло закупити цукор, яйця, картоплю, крупи, молоко та інші продукти для своїх навчальних закладів через неможливість “усунути порушення, що виникли через порушення законодавства”.
 
Кіровоградській міськраді вдалося те, що не вдалося в Олександрії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований