20 травня 2024, понеділок

Коли кіровоградці зможуть купити долар

Враховуючи теперішній економічний стан в країні, Національний банк України прийняв рішення провести ряд антикризових заходів. Зокрема – продовжити на три місяці обмеження діяльності валютного ринку. Про це повідомляє кореспондент Златополя, посилаючись на офіційну сторінку НБУ у мережі Фейсбук.
 
Відповідно до постанови № 758 “Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України”, мораторій, який набрав чинності з 3 грудня 2014, триватиме до 3 березня 2015 року.
У результаті цього, протягом 3-х місяців у всіх містах України, зокрема і у Кіровограді, діятимуть обмеження на купівлю готівкової іноземної валюти, видачу готівкових коштів з використанням платіжних карток, переказ іноземної валюти в Україну та за її межі, отримання коштів з поточного чи депозитного рахунку. 
Проте, враховуючи важливість благодійної діяльності в умовах проведення антитерористичної операції на території України, було прийняте рішення звільнити від обов’язкової конвертації благодійну фінансову допомогу на користь їх одержувачів.
Коли кіровоградці зможуть купити долар
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований