20 травня 2024, понеділок

Бюджет Кіровограда-2015: скорочення пільг і штату чиновників

Підготовка до прийняття головного фінансового документу міста – бюджету на 2015 рік – стала головною темою обговорення на апаратній нараді у секретаря міськради Івана Марковського. Про це написав кореспондент Златополя із апаратної наради в міській раді.
 
Управлінням фінансів міської ради підготовлено відповідний проект рішеня міськради, котрий вже найближчим часом має бути погоджено на виконкомі, а вже 20-го січня – розглянутий на позачерговій сесії міської ради.
Особливістю цьогорічного бюджету, за словами Івана Марковського, стане збільшене навантаження на міську владу та значне скорочення усіх соціальних пільг для населення. Згадав секретар й про передбачене скорочення апарату міськради, котре у 2015 році має скласти 20% від загальної чисельності штату.
“Ми маємо підійти з усією серйознісю до прийняття міського бюджету та до тих нововведень, що прийдуть разом з ним. Тому даю усім начальникам управлінь та відомств 3 дні на опрацювання проекту бюджету та внесення своїх зауважень та пропозицій”, – підсумував свій виступ Івпн Марковський
Бюджет Кіровограда-2015: скорочення пільг і штату чиновників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований