30 квітня 2024, вівторок

Чи вистачить Кіровограду запланованого бюджету?

1 млрд. 42 млн. грн.. – саме така сума коштів передбачена в попередньому варіанті бюджету Кіровограда на 2015 рік. Про це написав кореспондент Златополя із вранішньої прес-конференції секретаря міської ради Івана Марковського.
 
За словами секретаря міськради, досягти даних запланованих показників міська влада планує за рахунок адміністрування нових для міста податків на нерухомість, транспорт, паливно-мастильні матеріали, тютюн та алкоголь. І все б начебто нічого, однак наразі й досі законодавчо не виписана процедура збору даних податків. Окрім того, згідно нинішніх нормативів, дохід від них міський бюджет зможе отримати лише після завершення звітного періоду… тобто  в 2016 році.
Порадувати в даній ситуації може хіба прописана в держбюджеті субвенція на освітню галузь у розмірі 181 млн. грн.., та медичної галузі – 157 млн. 694 тис. грн… 
Поділився Іван Марковський й деякими цифрами. Так на благоустрій міста наразі передбачено 24,9 млн. грн., на фінансову підтримку комунальних підприємств  – 5,8 млн. грн.., 26 млн. грн.. планують втратити на культуру і майже пів мільйона на засоби масової інформації. 
Чи вистачить Кіровограду запланованого бюджету?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований