19 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровограді відновили автобусний маршрут № 130

З проханням поновити у Кіровограді автобусний маршрут № 130 до міської влади неодноразово зверталися мешканці міста, зокрема мікрорайону Катранівка, пише офіційний сайт міської ради
Сьогодні, 15 січня, за сприяння керівництва Кіровоградської міської ради, організатор пасажирських перевезень в обласному центрі відновив роботу автобусного маршруту № 130 «Центральний ринок – Облонкодиспансер».
– Прийняте рішення дозволить суттєво поліпшити транспортне забезпечення віддаленого мікрорайону, – переконаний заступник міського голови Сергій Васильченко, який особисто проінспектував початок роботи на маршруті №130.
За інформацією Сергія Васильченка, відновлений автобусний маршрут функціонуватиме у звичайному режимі руху та обслуговуватиметься автобусами середньої пасажиромісткості з інтервалами руху у години «пік» до 20 хвилин, у міжпіковий час – близько 40 хвилин.
На даний час маршрут № 130 працює у режимі обстеження пасажиропотоку для визначення найбільш зручних для пасажирів графіків руху.
Відкореговані графіки руху будуть розміщені в кожному транспортному засобі, що обслуговує маршрут № 130, запевнив Сергій Васильченко.
У Кіровограді відновили автобусний маршрут № 130
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований