26 квітня 2024, п’ятниця

На ремонт одніє з доріг Кіровоградщини виділять понад 300 мільйонів

317e969e-ff34-493e-bfdb-700499957238.jpg

Вiдсьогоднi на дорозi Олександрiвка-Кропивницький-Миколаїв одразу три бригади ДП «Кiровоградський облавтодор» розпочали аварiйну лiквiдацiю вибоїн для забезпечення проїзду транспорту.
Про це повiдомляє прес-служба САЛД у Кiровоградськiй областi, iнформує Златопiль.
На разi роботи ведуться  на вiдрiзках км 75-84, км 86-88 та км 88-89, всi вони знаходяться в межах Компанiївського району. Оскiльки ще досить холодно, працюють з холодним асфальтобетоном, згодом перейдуть на гарячу сумiш.
Напрямок стратегiчний, тут досить високий трафiк транспорту, особливо вантажного, тож i руйнування на данiй дорозi вiдбуваються дуже iнтенсивно, – пояснює начальник Служби автодорiг Кiровоградської областi Вадим Коюденко. – Доки не розпочнуться роботи з поточного середнього ремонту, а торги вже йдуть, будемо працювати локально на найбiльш уражених дiлянках. Орiєнтовно до кiнця травня визначиться переможець i ми зможемо розпочати повноцiнний ремонт, якого дорога не бачила десятки рокiв.
Загалом поточний ремонт охопить 33 кiлометри – вiд Кропивницького i майже до Полтавки Бобринецького району. Очiкувана вартiсть робiт сягає бiльше трьохсот мiльйонiв гривень, якi має профiнансувати державний бюджет.
 
На ремонт одніє з доріг Кіровоградщини виділять понад 300 мільйонів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований