24 квітня 2024, середа

У Кропивницькому говорили про відкриті дані

У Кропивницькому стартувала презентація-дискусія: "Відкриті дані Кропивницького – для громади, влади і бізнесу". Захід було організовано в рамках проекту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах" за підтримки Державного агенства з питань електронного урядування України та у партнерстві з ГО «Агенція журналістики даних», інформує "Златопіль".
Поспілкуватись з городянами на тему відкритих даних нашого міста приїхали експертка проекту Tapas Надія Бабінська та аналітик Агенції журналістики даних Богдан Тишкевич.
Окрім проекту з розвитку відкритих даних до якого нещодавно долучився Кропивницький, присутнім пропонується проаналізувати якість оприлюдненої міською радою інформації, та визначити пріоритетну інформацію, яка має бути надана міською радою у форматі відкритих даних.

Надія Бабінська зауважила, до 14 травня 2018 року триватиме збір пропозицій щодо того, яка інформація про місто цікава та необхідна городянам. Пропозиції можна залишати за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кoму на Кірoвoградщині oбіцяють найвищу зарoбітну плату

"Громадськості потрібні не стільки дані, як інструменти створені на їх основі. Однак для того аби такі сервіси можна було створити, місто, міська рада має докласти зусиль і почати оприлюднювати інформацію у форматі відкритих даних", – наголосила експертка.

  

Фото: Златопіль

У Кропивницькому говорили про відкриті дані
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований