17 травня 2024, п’ятниця

Керівник підприємства імені Гагаріна: невеликий урожай не вплине на виплати пайовикам

Керівник приватно-орендного підприємства імені Гагаріна, депутат Кіровоградської обласної ради Микола Коваленко розповів про жнива та урожай у 2018 році. 
Про це повідомляє офіційний портал Кіровоградської облради.
В обробітку ПОП імені Гагаріна, яке знаходиться на території Новоархангельського району, понад 2300 гектарів землі. Пайовики з  сіл Мар’янівки, Мартинівки, Скалхуторів, Покровки, Свердлового передали сюди землі. 
За словами директора підприємства Миколи Коваленка, цього року урожай ранніх зернових не дав очікуваних результатів, проте це не зменшило розмір виплати пайовикам. Урожай ранніх зернових, у силу погодних умов, дещо зменшився, у порівнянні з минулими роками. Причина цьому відсутність дощів, а відповідно – вологи. Озимий ячмінь цього року видав на коло 50 центнерів, а озима пшениця – 55.
Микола Коваленко наголосив, що це не вплине ні на подальший розвиток господарства, а саме закупівлю нової техніки, ні на розмір заробітних плат, адже це не єдині культури, які вирощуються на полях ПОП імені Гагаріна. У середньому працівники заробляють 10-14 тисяч гривень, не враховуючи премій. 
Жителі району дякують підприємству та його керівнику за підтримку в реалізації соціально-економічних проектів Новоархангельщини та благодійну допомогу людям. У газеті «Колос» Новоархагнельського району пишуть: «ПОП імені Гагаріна заслужено є кращим господарством у районі та потужним платником податків». Особливу увагу Микола Коваленко приділяє своїм працівникам. Уже традиційно він охоче допомагає робітникам в придбані автомобіля, житла, меблів, аби його колектив гордився тим, що працює на ПОП імені Гагаріна.
Фото – agropolit.com
 

Керівник підприємства імені Гагаріна: невеликий урожай не вплине на виплати пайовикам
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований