18 травня 2024, субота

На реалізацію програми розвитку автодоріг та безпеки дорожнього руху планують витратити понад 11 мільярдів гривень

9706480e873d99b5f85d2a7319700e30.jpg

За підтримки 38 депутатів Кіровоградської обласної ради затверджено  комплексну програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху на 2018-2022 роки.

Про це повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

Документ включає в себе забезпечення належного транспортного експлуатаційного стану автомобільних доріг загального користування, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, ліквідація місць (ділянок) концентрації дорожньо-транспортних пригод на автомобільних дорогах загального користування та на дорогах комунальної власності у населених пунктах області, зниження рівня аварійності та ступеня тяжкості дорожньо-транспортних пригод, а також створення безпечних і комфортних умов руху транспортних засобів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху на вулично-дорожній мережі. 

Загалом при реалізації програми в Кіроградській області планується витратити 11,155 мільярдів грн, у тому числі 3,45 мільярдів це кошти які зайдуть до обласного бюджету шляхом надання субвенції з держбюджету.

 Цьогоріч на ремонт доріг загального користування місцевого значення, експлуатаційне утримання та техогляд заплановано витратити 381,95 мільйонів гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які зміни внесли депутати до програми енергоефективності Кіровоградської області

За інформацією Олександра Корнюші, директора департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської ОДА, з 591 доріг місцевого значення, переданих на баланс області, ремонт вже проведено на 31 об'єкті. Ще 31 об'єкт знаходиться на стадії виконання.    

На реалізацію програми розвитку автодоріг та безпеки дорожнього руху планують витратити понад 11 мільярдів гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований