28 вересня 2024, субота

Провулок Об’їздний у Кропивницькому планують відремонтувати вже цього року

49706d3ca85bac4b9068a61142555448.jpg

Капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на пров. Об’їзному стартує вже найближчого часу. Наразі тривають підготовчі роботи, підключення майбутнього будівельного майданчика до електропостачання, отримання усіх дозвільних документів.

Про це, під час ранкової прес-конференції повідомив начальник голованого управління ЖКГ Віктор Кухаренко, інформує Златопіль. 

Підрядником на даному об'єкті, що вартуватиме місту 10,69 мільйонів гривень, виступить ТОВ "Мостобудівельний загін №112" з міста Бровари Київської області. У коментарі журналістам головний комунальник міста пояснив – попри номінальний термін дії контракту до кінця 2019 року, виконати усі роботи підрядник планує вже цьогоріч.

Єдининою перепоною, що може стати на шляху реалізації даного амбітного плану є погодні умови. Відповідно до нормативів підприємство може займатись укладкою асфальтобетону при температурах не нижче -5, а бетону не нижче +5 градуів за Цельсієм. 

"Зі свого боку міська рада зробить усе можливе для успішної реалізації проекту в найкоротший термін. Днями підприємство отримає авансовий платіж, а ми поки замемось організацією пасажироперевезення. Заплановано, що дорогу перекриватимуть поетапно, по одній стороні за раз. Питанням логістики і правильного розподілу маршрутів міського пасажирського автопарку з нами займається керівник профільного управління", – наголосив Кухаренко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гoлoвлікаря Дoлинськoї ЦРЛ звільнили з пoсади

Нагадаємо, очікувана вартість майбутнього будівництва була прорахована на рівні 11,16 мільйонів гривень, однак завдяки використанню конкурентних торгів управлінню вдалось заощадити трохи менше півмільйона гривень. 

Фото:kr-rada.gov.u

Провулок Об’їздний у Кропивницькому планують відремонтувати вже цього року
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований