19 квітня 2024, п’ятниця

Кропивницькі депутати -“батьківщинівці” підготували звернення до Уряду щодо здорожчання газу для населення

44579007-2183806911859700-7380759864902942720-n
Наприкінці минулого тижня, 19 жовтня 2018 року, на екстреному засіданні уряду було прийняте рішення підвищити  відпускну ціну природнього газу для побутових споживачів до рівня 8550 грн. за 1000 кубометрів. При цьому представники Уряду повідомили, що це не останнє підвищення, яке чекає на українців найближчим часом.

Про це під час прес-конференції повідомив голова фракції "Батьківщина" у міській раді Кропивницького Олександр Цертій, інформує Златопіль.

Народний обранець впевнений, дане рішення є безпідставним, адже газу українського видобутку повністю вистачає для потреб населення України та окремих споживачів таких як релігійні організації та  виробники теплової енергії в рамках виробництва теплової енергії з метою надання послуг з опалення та постачання гарячої води населенню, релігійним організаціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кропивницький лідер серед областей з найдорожчою водою (ІНФОГРАФІКА)

"Нами підготовлено відповідне звернення до Кабміну та Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Ми не повинні мовчати, адже реальність яку нам малюють з екранів телевізорів посадові особи вищого ранку зовсім не така як є насправді", – наголосив Цертій.

Відповідне звернення "батьківщинівці" планують поставити на голосування вже найближчої сесії міської ради.  

Фото: Златопіль

Кропивницькі депутати -“батьківщинівці” підготували звернення до Уряду щодо здорожчання газу для населення
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований