06 травня 2024, понеділок

Кіровоградська облрада готує зміни до земельного, податкового і бюджетного кодексів

У вівторок, 10 лютого, в малій залі Кіровоградської ОДА відбулося засідання дорадчої ради та прес-клубу Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках проекту “Діалог” на тему: “Реформа місцевого самоврядування. Бюджет 2015 року, зміни та доповнення”, пише Златопіль із посиланням на офіційний сайт обласної ради. 
 
На засіданні голова обласної ради Олександр Чорноіваненко проінформував про  присутніх про роботу обласної ради в напрямку підготовки законопроектів із внесення змін до законодавства України, у тому числі земельного, податкового та бюджетного кодексів. Голова обласної ради розповів про результати свого відрядження до Києва і на прикладі наради у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо внесення змін до земельного законодавства зізнався: 
– Нас не сильно хочуть чути органи центральної виконавчої влади, але ми повинні вносити свої пропозиції і наполягати на них. Маємо працювати на випередження по всіх напрямках, – зазначив очільник області і пообіцяв пропозиції керівників органів місцевого самоврядування доносити до центральних органів влади.
Дискусія, яка тривала більш ніж три години, вийшла дуже відвертою та гострою, адже керівники органів місцевого самоврядування області говорили про наболіле. За результатами наради домовлено, що Олександр Чорноіваненко продовжуватиме доносити проблеми місцевих рад до керівників держави і відстоюватиме їхні позиції, які стовідсотково розуміє і підтримує.
Кіровоградська облрада готує зміни до земельного, податкового і бюджетного кодексів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований