26 квітня 2024, п’ятниця

Де на Кіровоградщині найгірші дороги

Розширена нарада Служби автодоріг області під головуванням її начальника Сергія Поліщука та заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Ковпленка, підтвердила відомий водіям Кіровоградщини “діагноз” – дороги області знаходяться в вельми посередньому стані.
Станом на 25 лютого 2015 року на дорогах області утворилосб близько 243 тисяч квадратних метрів. “ямковості”. В найгіршому стані нині знаходяться 4 дороги – Н-14 від повороту на смт. Устинівка до кордону Бобринецького району; М-04 від Знам’янки, через села Пантаївка та Куполівка, до кордону з Дніпропетровською областю; М-22  в районі  с. Павлиш; М-12 в районі с. П’ятихатки.
“На кінець лютого Облавтодором виконано 8,7 тис. квадратних метрів “ямкового” ремонту. Вже зараз вартість ремонту 1 кв. м. вартує в районі 300-350 грн.. 
– Працює над ліквідацією “ямковості” в області 24 бригади, котрих, будемо реалістами, недостатньо. Однак головною проблемою, як вже повідомлялось раніше, є недостатнє фінансування, – повідомив присутнім на нараді посадовцям та журналістам заступник директора ДП “Кіровоградський облавтодор” Юрій Бурячок.
 

Де на Кіровоградщині найгірші дороги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований