17 травня 2024, п’ятниця

У Світловодську комунальники глиною ремонтують дороги

У Світловодську, що на Кіровоградщині, комунальники ліквідували 5-метрову прірву біля житлового будинку, просто засипавши її глиною. пише інтернет-видання “Світловодськ“.
Як повідомляється, 14 березня до редакції видання звернулися жителі міста, які повідомили, що біля будинку №75 дощовою водою вимило 5-метрову прірву.
По вул. Леніна від магазину “Ювілейний” в напрямку “Лілеї” йде дорога, яку асфальтували вночі перед Новим роком. До речі, зробили добре, ціла до цього часу. Поряд з дорогою – каналізаційний колодязь. В даний час дощова вода, яка тече по дорозі, поряд з цим колодязем вимила прірву глибиною метрів 5. І тепер півдороги просто висить над цією ямою. На мій виклик приїздили з Водоканалу, “посадили” біля люка ялинку і поїхали. їхній колодязь стоїть цілий, а ось куди йде вода – невідомо. Мені здається, що до підвалу нашого будинку. 
– розказував тоді виданню пенсіонер Олександр Кремень.
Комунальники зреагували на публікацію видання і виправили ситуацію, засипавши порожнечу глиною, написав “Світловодськ” учора. Попри таку роботу, небезпека руйнування дороги і стоячої поряд багатоповерхівки – лише справа часу. Адже в місці провалу асфальт осів і дощова вода все-рівно потече в це місце.
У Світловодську комунальники глиною ремонтують дороги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований