28 вересня 2024, субота

Міська влада Олександрії відзвітувала про ремонт 30 вулиць

19 травня міський голова С.Цапюк провів робочу нараду з працівниками управління житлово-комунального господарства та підрядником щодо ремонту доріг в Олександрії, пише офіційний сайт Олександрійської міської ради.
 
Як уже зазначалося раніше, у міському бюджеті на 2015 рік передбачено близько 10 млн. грн. на капітальний та поточний ремонти.
Заступник начальника управління ЖКГ В.Бондаренко доповів, що з 34 вулиць, які планувалося охопити ямковим ремонтом, 30 уже повністю або частково відремонтовано. На черзі – капітальний ремонт доріг. Уже відбулося розкриття тендерних пропозицій по реконструкції пр.Леніна (від маг. «Фуршет» до пл.Кірова) та вул.Першотравневої (від пр.Леніна до вул.Шевченка), невдовзі пройде тендер на капітальний ремонт вулиць Садової та Калініна. У поточному році також планується продовжити ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій.
Під час наради С.Цапюк доручив управлінню житлово-комунального господарства оглянути вулиці по основних автобусних маршрутах до Перемозького і Жовтневого мікрорайонів для подальшого вивчення питання по їх ямковому ремонту та надати на затвердження подальший план ремонту доріг у місті.
 

Міська влада Олександрії відзвітувала про ремонт 30 вулиць
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований