29 вересня 2024, неділя

Інвестиційні перспективи Кіровоградщини

У Кіровограді, 30 червня 2015 року відбулося розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП на тему: „Стратегічні пріоритети інвестиційного потенціалу Кіровоградщини”. 
 
Його головна мета – визначити пріоритети розвитку найперспективніших галузей області, найпроблемніші питання місцевого бізнесу та знайти шляхи їх вирішення.
Задля конкретного ефективного впливу на економічну ситуацію в Кіровоградській області УСПП та Антикризова рада громадських організацій України планують розширити стратегічні напрямки своєї роботи і доповнити Антикризову програму спільних дій влади і бізнесу положеннями з розвитку інвестиційної привабливості Кіровоградщини, пропозиціями з вирішення проблем, які заважають розвиватися регіональному бізнесу, гальмують просування інвестиційних проектів.
На засіданні були присутні: президент УСПП Анатолій Кінах, голова правління Кіровоградського обласного відділення УСПП Євген Бахмач, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, представники міської влади, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та бізнесу.
Участь у заході також взяв виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.
 
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 

Інвестиційні перспективи Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований