21 травня 2024, вівторок

Кіровоградська міськрада: на Завдівці ремонтуються дороги і відновлюється освітлення

Заасфальтована дорога по вулиці Мотокросній, поточний ремонт покриття по вулиці Завадівській, відновлене зовнішнє освітлення у мікрорайоні та облаштована кінцева зупинка маршрутного таксі №8 – здобуток тісної співпраці міської влади та громадських активістів Завадівки, пише офіційний сайт Кіровоградської міськради.
Як виконані доручення мешканців одного із найвіддаленіших мікрорайонів Кіровограда приїхав перевірити учора, 7 липня, секретар міської ради Іван Марковський.
На кінцевій зупинці по вулиці Мотокросній зібралися і пенсіонери і мами з дітками. Люди висловлювали представникам влади щиру вдячність, власними силами ж і свято організували і стрічку символічну перерізали через капітально відремонтовану дорогу.
– Народ на Завадівці проживає активний, і це добре, – поділився враженнями Іван Марковський. – Вони наполегливі у відстоюванні своїх інтересів і самі не сидять склавши руки, таким і допомогти хочеться. У планах міської влади продовжити ремонтувати дороги і освітлювати вулиці у цьому мікрорайоні: на черзі вулиці Інженерна, Абаканська, завершення Мотокросної.
 

Кіровоградська міськрада: на Завдівці ремонтуються дороги і відновлюється освітлення
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований