29 вересня 2024, неділя

Кіровоград і Львів поєднають транспортним коридором

Ділянку дороги "Кіровоград-Миколаїв-Херсон" включено до плану з ремонту і реконструкції українських доріг на 2016 рік. Про це з посиланням на колонку в «ЛІГАБізнесІнформ» начальника департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень при Міністерстві інфраструктури Романа Хміля пише Твоє місто.
Як повідомляється, з 2016 по 2018 роки заплановано провести ремонт стратегічних магістралей у рамках транспортного коридору Захід-Схід через Центр України. 
Дорожнім сполученням будуть з’єднані західна частина країни (Чоп-Львів, або Краковець-Львів), через центр України, вниз до морських портів: до Умані й далі на Одесу, а також через Кіровоград на Херсон. Після завершення АТО і відновлення руху на Сході розглянуть можливість повернутися до ремонту дороги від Кіровограда і до східного кордону, яка веде через Росію і Казахстан в Західний Китай і є стратегічним транспортним коридором, так званим «шовковим шляхом».
«Мова йде про середньо-капітальний ремонт дороги Львів-Умань-Кіровоград-Миколаїв-Херсон. Рішення про включення в план робіт ділянки Кіровоград-Миколаїв-Херсон (замість ділянки Кіровоград-Дніпропетровськ-Луганськ) пов'язане з проведенням на сході України АТО», – цитує Твоє місто Романа Хміля.
Кіровоград і Львів поєднають транспортним коридором
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований