17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині голови РДА не хочуть шукати інвесторів

Про це йшла мова під час учорашньої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в області, участь в якій брав заступник голови обласної ради Іван Владов, пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
 
Заступник голови обласної ради зазначив, що в області спостерігається ситуація, коли керівників місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування потрібно ледве не вмовляти, щоб ті працювали над залученням інвестицій. Така ситуація є недопустимою, адже майбутній економічний розвиток територій напряму залежить від інвестицій. Тому Іван Владов запропонував на кінець року перевірити, як райони виконають завдання із залучення інвесторів.
Також заступник голови обласної ради нагадав, що через "Ощадбанк" та "Укргазбанк" держава відшкодовує до 40% коштів, витрачених населенням на енергозбереження. Іван Владов звернувся до керівників органів місцевого самоврядування області та представників засобів масової інформації з проханням ще раз провести інформаційну кампанію і довести цю інформацію до людей.
На Кіровоградщині голови РДА не хочуть шукати інвесторів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований