28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині продовжують ремонтувати районну лікарню (Фото)

Під час робочої поїздки до Новомиргородського району голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко відвідав районне територіальне медичне об’єднання «Новомиргородське», де ознайомився з ходом ремонтних робіт у терапевтичному відділенні. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської ОДА.
 
Виконуючий обов’язки начальника РТМО «Новомиргородське» Сергій Пойда повідомив, що терапевтичне відділення знаходиться на першому поверсі хірургічного корпусу, збудованого ще у 1988 році. Приміщення уже давно потребувало ремонту. Окрім того, для покращення діагностики, лікарні гостро необхідний ЕХО-кардіограф нового покоління, а для якості надання послуг – зручні меблі.
Завдяки підтримці районної влади у терапевтичному відділені було розпочато капітальний ремонт, зокрема, проведена заміна вікон на енергозберігаючі та відремонтовано душову і санвузол.
Окрім того, у терапевтичному відділенні дві палати для ветеранів облаштовані телевізорами, холодильниками та іншими зручностями.
Ознайомившись з ходом ремонтних робіт, голова облдержадміністрації відзначив, що у Новомиргородському районі дбають про якісні зрушення у медичній галузі, проводяться ремонти, закуповується необхідне медичне обладнання, і це надзвичайно важливо, адже мова йде, насамперед, про здоров’я людей, а в контексті проведення у державі медичної реформи, про створення сучасного медичного закладу, де пацієнти зможуть отримувати якісні послуги.
На Кіровоградщині продовжують ремонтувати районну лікарню (Фото)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований