18 травня 2024, субота

У Кіровограді нарешті взялися за ремонт старезної тепломережі

Триває капітальний ремонт однієї із найпроблемніших діялнок мережі теплопотачання – магістрального трубопроводу на вулиці Київській. Про це з посиланням на Вечірню газету пише офіційний сайт Кіровоградської міської ради.
За словами працівників КП «Теплоенергетик», які виконують роботи, ці мережі капітально не лагодилися фактично з того часу, як були прокладені, лише спонтанно латалися дірки при поривах. А пориви ці траплялися ледь не кожного дня. У цілому цей трубопровід відслужив уже удвічі більше, ніж передбачений строк його експлуатації. 
Принципова позиція міської влади дозволила залучити для такої необхідної реконструкції теплогону кошти державного бюджету – сім мільйонів гривень, зазначив начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян.
З міського бюджету також виділять на реалізацію цього проекту 700 тисяч гривень. Крім того, ремонтні бригади КП “Теплоенергетик” працюватимуть на не менш складних відтинках теплотраси – по вулицях Гагаріна і Чорновола. 
У Кіровограді нарешті взялися за ремонт старезної тепломережі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований