26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: Держархбудінспекція оштрафувала селян за незаконне будівництво

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд визнав правомірними дії Держархбудінспекції України щодо накладення штрафу на порушника містобудівного законодавства на загальну суму 34 тисячі гривень за самовільне будівництво в селі Дружелюбівка, Добровеличківського району Кіровоградської області та за невиконання приписів Інспекції. Про це пише офіційний сайт ДАБІ України.
 
В липні 2014 Інспекція встановила, що за вказаною адресою ТОВ „Згода” виконуються будівельні роботи із зведення споруди невідомого призначення без зареєстрованої декларації про початок виконання будівельних робіт.
ДАБІ видала припис про усунення порушень вимог законодавства, яким зобов’язала привести земельну ділянку в початковий стан, а також оштрафувала порушника на 21,9 тис. грн.
Пізніше під час перевірки виявилось, що ТОВ „Згода” не виконало умови припису, за що будо оштрафоване ще на 12,1 тис. грн.
Порушник звернувся до суду, оскаржуючи рішення Держархбудінспекції. Проте, після тривалого судового розгляду Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд визнав дії працівників Інспекції правомірними.
Учора, 30 липня,і постанови ДАБІ передані до Державної виконавчої служби для примусового виконання.
 
Кіровоградщина: Держархбудінспекція оштрафувала селян за незаконне будівництво
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований