29 вересня 2024, неділя

Кіровоградщина: зібрати дітей переселенців до школи допоможе місцева влада

Як повідомила заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук, наразі в області перебуває 10270 внутрішньо переселених осіб. Починаючи з березня минулого року, як зазначила далі віта Атаманчук, на Кіровоградщині зареєструвалися 11767 переселенців, 1497 із них – повернулись або переїхали в інші області. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської ОДА.
 
Далі Віта Атаманчук деталізувала, що серед переселенців, які проживають в області – 3306 – чоловіки, 5440 – жінки; 4224 – працездатні, 4522 – особи похилого віку та інваліди; 62 студенти та 2959 дітей.
Згадала заступник голови облдержадміністрації про банк речей, створений при ОДА. За її словами, у липні допомогу з даного банку речей отримало близько 100 осіб, а від початку його роботи – 900 осіб.
Досить детально Віта Атаманчук зупинилася на надаваній медичній допомозі внутрішньо переселеним особам. Так, 3296 переселенців пройшли медичне обстеження. 435 громадян забезпеченні лікуванням. На диспансерний облік взято 147 вагітних.
Оскільки до початку нового навчального року залишився місяць, Віта Атаманчук звернула увагу керівників територій на необхідність забезпечення дітей із сімей переселенців одягом та шкільним приладдям до 1-го вересня.
 

Кіровоградщина: зібрати дітей переселенців до школи допоможе місцева влада
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований