28 вересня 2024, субота

Під Кіровоградом аграрії оглянули техніку та провели семінари (ФОТО)

Вчора, 6-го серпня, відбувся щорічний "Агро ТЕСТ-ДРАЙВ", повідомила кореспондент Златополя.
Щороку представники різних сільськогосподарських компаній та звичайні фермери мають можливість відвідати "Агро ТЕСТ-ДРАЙВ", під час якого можна побачити техніку у русі, відвідати семінари та просто добре провести час посеред поля, спостерігаючи за роботою "Агроресурсу", так би мовити, зсередини. Це – єдиний в Україні захід сільськогосподарського спрямування, де можна переглянути новинки техніки та протестувати її. 
Захід було розпочато із виступу організатора сільгоспсвята, який розповів про спрямування роботи "Агроресурсу", подякував гостям, друзям і "ворогам", конкурентам, які також відвідали виставку:
"Ви робите нас краще і змушуєте працювати завзятіше!". 
Також взяла слово перший секретар з торгово-економічних питань Посольства Республіки Білорусь в Україні Віра Воронко, яка висловила слова подяки Кіровограду, з яким Білорусь знаходиться у хороших торгівельних зв'язках, які, як вважає секретар, склалися вже історично та територіально. 
Відвідувачам було продемонстровано близько 110 одиниць сільгосптехніки від 45 всесвітньо відомих заводів-виробників; 300 сортів та гібридів, "Демо-полігон" на 40 га демонстраційних посівів сільськогосподарських культур. 
[widgetkit id=732]
На виставці було представлено як імпортну, так і вітчизняну техніку: "Червона зірка", "ХТЗ", "Львівагромаш", "Білоцерківмаз", "Уманьферммаш", "Богуславська с/г техніка", "Первомайський ливарний завод", "МТЗ", "Бердянські жниварки", "ХМЗ", "ПрофіСтан", "Восход", "Лозівські машини", "Велес-Агро". На огляді посівів було презентовано новинки сільськогосподарських культур – сорти соняшника, кукурудзи, озимові зерна, рапс, ЗЗР, соя.
Для гостей проводились семінари та практичні консультації від провідних фахівців галузі на такі теми як економіка аграрного сектору, законодавче регулювання, презентація та технології вирощування традиційної високопротеїнової канадської сої PROGRAIN, та комерційні акційні пропозиції від "Агроресурсу" та заводів-виробників для учасників АГРО Тест-драйву 2015на сільськогосподарську техніку, ЗЗР та посівного матеріалу.   
А наймасштабнішим дійством став сам тест-драйв. Окрім комбайнів, тракторів, обприскувачів та навантажувачів перевірку на витривалість та якість було влаштовано і вантажним автомобілям MAN та VOLKSWAGEN, TOYOTA. Техніку, яка задовольнила ваші вимоги, можна було придбати одразу на місці і забрати її одразу з поля.
Під Кіровоградом аграрії оглянули техніку та провели семінари (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований