29 квітня 2024, понеділок

У Знам’янці Другій не можуть знайти іншого приміщення для пошти

У Знам'янці Другій, що у Знам'янському районі Кіровоградської області, приміщення пошти потребує капітального ремонту. Про це пише видання Наша Знам'янщина.
 
Як повідомляється, селищем активно ширяться чутки про закриття відділення, які, втім, є не більше, ніж чутками. Редакція газети "Наша Знам'янщина" звернулася з проханням роз’яснень до начальника центру обслуговування споживачів № 4 Олени Суліми.
– Питання щодо закриття відділення зв’язку на сьогоднішній день не розглядається, але розглядалося питання щодо тимчасового переміщення даного відділення в селищі Знам’янка в інше приміщення, яке за нашим письмовим зверненням ми просили надати селищну раду. Неодноразово, як усно так і письмово, ми порушували проблему на рівні селища, востаннє ось отримали рішення сесії від 14 травня 2015 року «Про надання в тимчасове користування приміщення для розміщення відділення зв’язку в смт. Знам’янка Друга» – «Відмовити Кіровоградській дирекції УДППЗ «Укрпошта» в наданні в тимчасове користування приміщення для розміщення відділення зв’язку в смт. Знам’янка Друга». Пояснень, чому нам відмовляють, ні від депутатського корпусу, ні від селищного голови Сергія Філіпенка ми не отримали.
За словами Олени Суліми, у відділенні пошти проведено ремонт даху будівлі, але коштів для капітального ремонту немає.
 

У Знам’янці Другій не можуть знайти іншого приміщення для пошти
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований