28 вересня 2024, субота

Кіровоградська міськрада продовжує «закатувати» мільйони в дороги

Цього ранку начальник головного управління ЖКГ Кіровоградської міськради Олександр Хачатурян власноруч провів для місцевих журналістів невеличкий прес-тур нещодавно заасфальтованими ділянками кіровоградських доріг. 
Першою зупинкою стали вул. Кільцева та Мурманська, що за 101-м мікрорайоном. Як відомо, до останнього часу ці дороги знаходилась в досить плачевному стані. Наразі ж, і це дійсно помітно, дорогу капітально підлатали, чим явно спростили пересування водіїв. 
«На даний час з 12 капітальних ремонтів доріг, котрі ми запланували на цей рік, виконано вже 5. Натомість з 57 поточних ремонтів виконано вже 30. Тож можемо констатувати – роботи ведуться у плановому режимі й, сподіватимемось, якщо збоїв у фінансування не буде, до кінця цього року ми встигнемо провести усі заплановані ремонти.Що ж до даного об’єкту, то нами заасфальтовано близько 2 тис. м2 дороги, ще приблизно стільки ж планується «закатати» на просп.. Комуністичному», – повідомив пан Хачатурян.
Щодо фінансування ремонтних робіт, то загалом, за словами чиновника на рік передбачено 49 млн. грн. з котрих вже використано близько 40%.
 
 
Після 101-го мікрорайону журналістам показали й наново заасфальтовану вул. Попова, на котру, зі слів все того ж Олександра Хачатуряна було витрачено більше 2 млн. грн.. 
[widgetkit id=744]
Згадали на зустрічі й внутрішньобудинкові території. Так на сьогодні підрядні організації вже виконали роботи на 27 з 37 об’єктів. 
Кіровоградська міськрада продовжує «закатувати» мільйони в дороги
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований