04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині зріс ринок м’яса

Загальний обсяг реалізованої аграрними підприємствами власно виробленої продукції за січень–липень п.р. порівняно з відповідним періодом 2014р. збільшився в 1,6 раза, у т.ч. продукції рослинництва – в 1,7 раза, водночас продукції тваринництва – зменшився на 0,5%. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ Статистики у Кіровоградській області.
Порівняно з січнем–липнем 2014р. загальні обсяги продажу худоби  та птиці збільшили аграрні підприємства (крім малих) 7 районів, з них значно – Олександрівського, Знам’янського та Онуфріївського районів.
 
 
Продаж молока та молочних продуктів збільшили сільськогосподарські підприємства (крім малих) 6 районів, з них суттєво – Олександрівського, Світловодського, Ульяновського та Маловисківського районів.
Із 6 районів області, які займалися реалізацією яєць, продаж збільшили підприємства Олександрівського, Петрівського та Ульяновського районів. 
Середні ціни продажу аграрної продукції сільськогосподарськими підприємствами (крім малих) за всіма напрямами реалізації за січень–липень 2015р. порівняно з відповідним періодом 2014р. зросли в 1,8 раза, у т.ч. продукції рослинництва – в 1,9 раза, тваринництва – на 35,5%.
 
На Кіровоградщині зріс ринок м’яса
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований