02 травня 2024, четвер

У Кіровограді можуть з’явитися майже дві сотні камер відеоспостереження

У п'ятницю, 25 вересня, своє, певно, останнє засідання в такому складі провела президія Кіровоградської обласної ради. Про це повідомив кореспондент Златополя.
 
Під час засідання члени президії затвердили перелік питань, які виносяться на чергове засідання сесії обласної ради та детальніше розглянули деякі з них, зокрема – про зміни до бюджету на 2015 рік. Спарва в тому, що бюджетна комісія, яка засідала раніше цього ж дня, погодила ряд змін до запропонованого раніше проекту рішення. Як ми уже повідомляли раніше, одна із змін стосувалося виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації  на капітальний ремонт меморіального будинку в музейно-природному заповіднику "Тобілевичі" 
Ще одна зі змін стосується фінансування УМВС в Кіровоградській області. Як стало відомо нашому кореспондентові під час роботи президії облради у п'ятницю, від обласного УМВС надійшов лист, у якому, з метою посилення заходів із забезпечення безпеки населення, було прохання виділити 595 тисяч гривень.
Оскільки в бюджеті уже було закладено 200 тисяч гривень, бюджетна комісія додала 395 тисяч гривень. Ці кошти прідуть на придбання камер відеоспостереження, системи GPS-моніторингу та інше.
Як стало відомо в ході обговорення питання, загалом у бюджеті планувалося виділити обласній міліції близько мільйона гривень, але в УМВС готові нині освоїти трішки більше половини – 595 тисяч. 
Кошти, окрім іншого, як стало зрозуміло із обговорення, виділять на закупку 180 камер відеоспостереження, що будуть встановленні на в'їздах до міста та у громадських місцях. Окрім цього, будут закуплені рації та інша техніка, яка, очевидно, використовуватиметься в роботі нової кіровоградської патрульної поліції.  
Президія облради погодила зміни на прохання від УМВС. Депутати обласної ради планують затвердити відповідні зміни у вівторок, під час засідання сесії. 
У Кіровограді можуть з’явитися майже дві сотні камер відеоспостереження
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований