19 травня 2024, неділя

Голова Кіровоградської ОДА проінспектував ремонт в обласній лікарні (ФОТО)

Сьогодні пообіді голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко відвідав Кіровоградську обласну лікарню та проінспектував хід ремонтних робіт в опіковому відділенні лікарні та поліклініці. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
У ході обстеження приміщень, голова ОДА поділився враженнями від ремонту та закликав "запустити" опікове відділення, яке тепер працюватиме як опіковий центр із двома палатами інтенсивної терапії, не пізніше першого листопада. Ремонтні роботи представник компанії-забудовника пообіцяв закінчити в опіковому відділенні до 15 жовтня. Як зізналася головлікар обласної лікарні Лариса Андрєєва, зараз будівельники дещо не вкладаються в терміни, що пов'язано, перед усім, з обставинами, які стали відомі уже в процесі ремонту. Наприклад, добре довелося будівельникам повозитися з підлогою. В приміщенні майбутнього опікового центру замінено усі вікна та двері, підлогу, усі комунікації. Лишилося зробити спеціальну підлогу в операціній – для цього приїде компанія-підрядник із Харкова.
 
 
А от в поліклініці обласної лікарні на першому поверсі ремонт, який тривав з липня, уже закінчили і планують запустити. Тут дещо змінили розташування реєстратури, що дозволяє працювати на прийомі одразу чотирьом медичним сестрам, поклали пілогу, пофарбували стіни в яскраві кольори, повісили картини та відновили кабінет сурдолога.
[widgetkit id=861]
За словами Кузьменка, на ремонт обласної лікарні з обласного бюджету виділено близько 5 мільйонів гривен. Іще понад 6 мільйонів гривень буде виділено із бюджету Фонду регіонального розвитку.
Голова Кіровоградської ОДА проінспектував ремонт в обласній лікарні (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований