03 травня 2024, п’ятниця

На сесії Кіровоградської міськради можуть погодити надання приватній конторі кредиту в 30 мільйонів

На ранковому засіданні постійної комісії Кіровоградської міськради з питань ЖКГ та енергозбереження стало відомо про проект рішення №4802 "Про доповнення рішенння Кіровоградської міської ради від 22.09.15 №4462", котрий планується винести на сьогоднішнє засідання сесії, повідомляє кореспондент Златополя. 
Проект рішення передбачає внесення змін до вже прийнятого рішення міськради "Про підтримку участі комунального підприємства "Теплоенергетик" у проекті Світового банку "Підвищення енергоефективності у секторі централізованого теплопостачання України" конкретизувавши суму отримання позики – 30 млн. дол. США.
Крім того, планується додати до переліку підприємств, котрі отримають позику, а це, нагадаємо, КП "Теплоенергетик", приватну контору – ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА". Цим самим міська рада може поручитись за поверення приватною структурою отриманої позики. 
Члени комісії, вказавши на те, що отримання подібної позики, тим паче приватною структурою, вплине на встановлені тарифи на тепло, при голосуванні утримались, тим самим передавши всю повноту відповідальності на депутатів, котрі сьогодні голосуватимуть за даний проект рішення. 
Нагадаємо, останній раз проголосувати за подібне рішення депутати спробували 2 липня. Тоді, за рішення проголосувало 19 з 59 присутніх депутатів.
На сесії Кіровоградської міськради можуть погодити надання приватній конторі кредиту в 30 мільйонів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований