01 травня 2024, середа

На Кіровоградщині збільшилися обсяги реалізації промислової продукції

За січень–жовтень 2015 року підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 16031,8 млн.грн, з неї продукції добувної та переробної промисловості – на суму 13438,3 млн.грн. (83,8%). Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ Статистики у Кіровоградській області.
 
У структурі реалізованої промислової продукції на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів припадало 47,1%, постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря – 14,5%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування, – 13,3%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, – 9,6%.  
В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (66,3%), м’яса та м’ясних продуктів (11,8%). 
Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Новомиргородського, Гайворонського, Кіровоградського, Новоукраїнського районів; харчової промисловості – міст Кіровограда, Світловодська, Олександрії, Кіровоградського, Олександрійського, Світловодського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Голованівського районів; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, – міст Кіровограда та Олександрії.
Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу за січень–жовтень 2015 року по області становив 16291 грн., найбільше – у Голованівському районі (65071 грн.) та містах Світловодську (39472 грн.), Кіровограді (38728 грн.). 
 
На Кіровоградщині збільшилися обсяги реалізації промислової продукції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований