26 квітня 2024, п’ятниця

Фірма з Кіровоградщини постачатиме вугілля з окупованих територій в Донецьку область

Хлібодарівська сільська рада Волноваського району Донецької області 16 грудня уклала угоду з ТОВ «Євроальянс ЛТД» щодо постачання антрациту на суму 489 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть Наші гроші.
Передбачена постака до кінця 2015 року 115 тонн вугілля марки АМ (13-25), зольність якого не повинна перевищувати 16%, а вологість – 7%.
Вартість вугілля склала 4250 грн/т, що значно перевищує ринкові ціни. Також інші замовники купують антрацит на тендерах значно дешевше. Наприклад,
22 грудня одеський санаторій «Приморський» замовив у ПАТ «ВО «Облпаливо» (Одеська область) антрацитове вугілля АМ (13-25) зі схожими характеристиками по 3200 грн./т.
Хлібодарівській сільраді також пропонували вугілля дешевше. Павлоградське ТОВ «Євровугілля» подавало заявку на тендер з вугіллям на 16% дешевше від переможця. Однак тендерний комітет відхилив заявку через відсутність сертифікату якості.
Відтак єдиним конкурентом «Євроальянсу» на торгах стало ТОВ «Макреалгрупп», пропозиція якого була на 0,2% дорожчою. 11 грудня 2015 року Адміністративна колегія Херсонського тер відділення АМКУ оштрафувала цю фірму за зговір з ТОВ «Артмаркет» на тендері з постачання вугілля.
ТОВ «Євроальянс ЛТД» було створено в листопаді 2014 року. Фірму в своїй квартирі в Знам’янці Кіровоградської області зареєстрував Олег Павленко, який також є керівником підприємства.
ТОВ «Макреалгрупп» зареєстроване в місті Мала Виска Кіровоградської області, але раніше було прописане в Макіївці Донецької області. Засновником і власником фірми є Олена Курепіна, а керівником з жовтня 2014 року вказаний Ярослав Коваленко.
Нагадаємо, Україна сьогодні не контролює видобуток антрацитових марок вугілля через окупацію Донбасу бойовиками та російською армією.
Фірма з Кіровоградщини постачатиме вугілля з окупованих територій в Донецьку область
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований